75. Apple blog

Ura si zabaštrngoval airpods 3 a vychválil kupertnínske jablko. Pridal sa aj pokec k jeho novým apple watch 7. Drobec bol za hejtera a Vodník sa nudil.

Na stiahnutie: >>Majak75.mp3<<

Zhodli sme sa na tom, že je to príjemné ako zabárať sa do bahna stále hlbšie a hlbšie. Príjemne ohrieva, pekne masíruje a možno robí dobre na pokožku a reumu, ale keď sa chcete pohnúť inam tak to nejde. Ako sme zhodnotili samotné fičúry si vypočujte v tomto diely.

Hrajú lepšie ako 2 generácia? Jednoznačne.

Apple watch 7 shupa jeba alebo shit? Vadí výdrž? Zistíte v diely 75.
(rovno odpoviem je to šupa a výdrž nie je žiaden problém. Nabiješ kým si napr. v sprche, alebo cez noc)

URA a Vodník si kúpili čelovky z alzy. Super cena super čelovica

Maják odporúča

URA:

Stephen King – Ústav

YT kanál Jirka vysvětluje veci

Vodník:

Radek Jaroš – Nahoru na horu

Robert Bryndza – Kanibal z nine elms

Drobec:

Mika Waltari: Egypťan Sinuhet

1 komentár na “75. Apple blog

  1. Peter Odpovedať

    Ura – to čo obdivuješ na Apple pasci funguje aj inde. Možno nie až tak, ale viac ako obstojne a s benefitom – môžem použiť aj nieApple produkt, čo u Apple nefunguje. Drobec správne uviedol – spojenie Microsoft a Samsung je top. Prepojenie Samsung zariadení je viac ako príkladné. BTW, prepojenie mobilu s PC väčšinou vypínam. Neuveriteľne to pri práci na PC otravuje. Je fascinujúce vidieť nadšenie ľudí, ktorí prejdú z cenovo relatívne lacného Androida na drahý iPhone. Použitie slúchadiel na viacerých zariadeniach ponúkajú aj iní výrobcovia. Má to jeden háčik. Zariadenie sa prepne na základný BT kodek. U Apple to problém nie je, lebo ten používa len základný BT kodek aac. Slúchadlá si kupujem primárne na počúvanie audia a ak investujem do relatívne drahých slúchadiel, tak ich nebudem počúvať cez SBC alebo AAC kodeky. One drive ide používať plnohodnotne aj na iPhone, nedávno som to nastavoval na iPhone mojej mamy. BTW, ak si platím Office 365 family, tak mám office aplikácie pre 5 členov domácnosti + každý z nich má 1 TB úložisko. Family balíček kupujem vždy v zľave cca 50 eur na rok. Používať hodinky na spánok je fajn, ale asi len u Apple ich treba predtým nabiť a ráno opäť. To je užívateľské peklo. Ospevovať Apple produkty a súčasne používať doma Google assistenta je kacírstvo. Ako som spomenul v prvej vete – Apple pasca, resp. Apple wall garden. Vyskočiť je problém, rovnako ako používanie iného zariadenia, ktoré v tom systéme plne nejde využiť. Obdivujem Vodníka, že to vydržal.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *