47. Alkáč

O chlaste liehovinách a pijatike. Čo pijeme a koľko. Ako ten náš chlast vzniká a ako to bolo za prohibície v USA . Tiež spomenieme ruského hrndinu, ktorý nás zachránil pred jadrovovou vojnou.

Na stiahnutie: >>majak 47.mp3<< 

Digitálny tehotenský test: Analógový je papierik oproti tomu je digitálny ten istý papierik obalený do elektroniky -:)))

Zabránil jadrovej katastrofe

 Stanislav Jevgrafovič Petrov (rus. Станислав Евграфович Петров; * 7. september 1939 – † 19. máj 2017) bol ruský podplukovník Sovietskych vzdušných obranných síl vo výslužbe. 26. septembra 1983 bol hlavným dôstojníkom v stredisku velenia OKO (satelitný systém varujúci pred odpálením jadrových hlavíc) keď systém nahlásil odpálenie v USA. Petrov usúdil, že táto správa je falošný poplach. Toto rozhodnutie mohlo zabrániť mylnému odvetnému jadrovému útoku na USA a jeho západných spojencov. Neskoršie vyšetrovanie naozaj potvrdilo, že systém varovania pred jadrovým úderom mal poruchu.

Vracajú sa ladvinky na mobil -:) (na šípku neklikajte je to len obrázok)

Redmi 9C – Pre potomkov ideálne

Ikea končí s alkáčmi (tu sa ale myslia alkalické batérie a nie naša téma)

Ako učúravali v USA prohibíciu. Chlast bol na predpis u lekára aj pre náboženské obrady. Polotovary na výrobu domáceho chlastu sa veselo predávali

Destilére Destilére Destilére….Prebrali sme čo to je a ako na to

A venovali sme sa špecálne aj pivu….lebo vodník ho má rád viac ako vodu v rybníčku

Maják odporúča:

Ura: odporúča 1L Slovnaftárskeho hygi za lacný peniaz

Drobec: Skoro videl jednu peknú rozprávku -:) Frčíme

Vodník: Vodník vie že ak niečo rozoberie tak zopár skrutiek vždy akosi záhadne ostane osemalo ležať na operačnom stole. Preto navrhuje rozoberanie nahrať☺ 

Kniha na záver:

Ura: Rothfuss Patrick: Jméno větru

DrobecTerry Pratchett – Sekáč

Vodník: Dopočúval sériu Enzo (viď minulý diel)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *